Путін звернувся до губернатора Курської області: про що його попросив

Путін хоче дізнатися у вріо губернатора Курської області, що відбувається в регіоні

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що йому загалом відома ситуація в Курській області, яка зазнала атак ЗСУ, і попросив у віро губернатора Олексія Смирнова дати свою оцінку тому, що відбувається в регіоні на даний момент, у тому числі і по роботі відповідного штабу.

"Ви нещодавно призначені на цю посаду, нещодавно виконуєте обов'язки губернатора Курської області, але життя ставить перед вами неординарні, складні завдання з надання допомоги людям", - сказав Путін на зустрічі з ріо губернатора Курської області в режимі відеоконференції.

Він підкреслив, що в ситуації, що склалася, недостатньо лише професійних знань, навичок та професійного досвіду, який має чиновник.

"Це вимагає від вас, сьогоднішня ситуація вимагає і відомої мужності, зібраності на шляхах вирішення цих складних, непростих, неординарних завдань, які зараз стоять перед усіма гілками та всіма рівнями влади, і зокрема перед губернатором та вашою командою. Ситуація в цілому, звичайно, мені відома, проте, хотілося б вас послухати з оцінками щодо ситуації в області прямо зараз, і кілька слів щодо організації роботи штабу та координації діяльності різних органів влади", - сказав Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ розпочали операцію в Курській області і навіть захопили низку населених пунктів. У зв'язку з цим російський журналіст Іван Яковіна навіть запропонував створити в Суджі уряд та оголосити всі звільнені регіони справжньою Росією. Після цього оголосити Путіна у розшук за захоплення влади. Після цього, вважає експерт, Путін зробить усе для того, щоб усунути загрозу своїй владі і навіть забуде про Донбас.