Путіна на Красній площі "захищав" бронежилет у несподіваному місці: кого боїться очільник Кремля

Путіна намагаються всіляко убезпечити від атак українських розвідників

Господаря Кремля під час його присутності на концерті в російській столиці, що відбувся до річниці анексії Криму, захищав спеціальний бронежилет, інформують російські пропагандисти.

Як вони стверджують, така екіпіровка мала на меті ніби захищати тіло російського президента від можливих провокацій. Сама розробка, за твердженням російських видань, називається такою, що "не має аналогів у світі".

При цьому, бронежилет було розроблено, щоб він прикривав не тільки груди, але й ділянку пах, а ще сідниці. Як стверджують кремлівські пропагандисти, такий вид захисту ніби майже не помітний під одягом.

Сама присутність Путіна та його виступ на Красній площі ввечері 18 березня відбувся в умовах підвищеної небезпеки, проте провокації в цей день служба охорони російського диктатора не зафіксувала.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що як виглядає будівництво секретного підземного об'єкта під Москвою для евакуації Путіна та свиту. В Росії розпочались будівельні роботи на добудові секретного підземного об'єкта, який використовуватимуть, щоб евакуювати кремлівську верхівку, при можливості ядерного удару по російській столиці.

Як інформує Telegram-канал ВЧК-ОГПУ, посилаючись на джерело, глобальні будівельні роботи розгорнулись в районі московського аеропорту "Внуково", який ще за часів Союзу підготували на випадок можливої ядерної війни. Стверджується, що зараз "вирішуються проблеми підземного переходу від точки виходу до спецстоянки літаків, і вирішено в найкоротший термін усе-таки зробити так, щоб із Кремля з вітерцем можна було підземно "долетіти" до літака".