Путіну запропонували "ядерний рецепт", як відрізати Україну від Європи

Уральський фізик запропонував російському диктатору ядерними ударами відрізати Україну від Європи

Доктор фізико-математичних наук, професор Пермського державного університету Анатолій Волинцев запропонував російському диктатору Володимиру Путіну завдати ядерні удари по західних областях України, щоб відрізати від допомоги Європи і США.

"Я пропоную бити по Бескидському тунелю, по тих мостах, які пов'язують Україну і Захід, по дунайській інфраструктурі тощо", - сказав Анатолій Волинцев.

Необхідність таких дій фізик пояснив "розширенням цілей СВО". За його словами, раніше РФ "захищала населення Донбасу", але потім "Захід почав допомагати Україні", через що "бойові дії перейшли в зовсім іншу фазу".

"Це далеко не беззбройний ворог. Це хитрий, умілий, добре озброєний ворог. Захід вклав зброю в руки українського та значною мірою етнічного російського населення", - додав російський вчений.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лейтенант Збройних Сил України з позивним "Алекс" повідомив, що захоплені в полон російські військові висловили бажання воювати на боці України в російських добровольчих угрупуваннях. За його словами, російські добровольці мають пройти перевірки, щоб потрапити до лав українських сил.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що не таємниця, що для Кремля українці не є пріоритетом, а тому гуманітарна допомога на тимчасово окупованих територіях має функцію шантажу та підкупу лояльності населення. Водночас потреби етнічних росіян мають більшу пріоритетність, оскільки у Кремлі чудово розуміють, що окуповані території – не Росія. Відтак, зазначили у Центрі спротиву, усі гуманітарні вантажі були перенаправлені на Курщину. Відповідне рішення Кремль пояснює нібито ініціативою населення окупованих територій, а місцевим мешканцям наразі відмовляють у видачі допомоги. Натомість їх годують обіцянками.