"Реклама російської війни": легенда хокею розповів про пропаганду Кремля в США

Домінік Гашек висловився про російського хокеїста і записного путініста Олександра Овечкіна.

Знаменитий чеський воротар і дворазовий володар Кубка Стенлі Домінік Гашек дуже жорстко висловивсь про хокеїста з Росії і прихильника путінського режиму Олександра Овечкіна. Про це він сказав, відповідаючи на запитання порталу "Суспільне.Спорт".

Як стверджує легендарний чеський "Домінатор", Овечкін і НХЛ зробили гарну рекламу країні-агресорці РФ.

В результаті цього, чимало мешканців Сполучених Штатів не вважають Росію поганою країною. Легенда чеського хокею ще раз звернула увагу публіки на те, що Овечкін підтримує Путіна, а значить і підтримує війну.

"Щоразу, коли Олександр Овечкін виходить на лід - це величезна реклама російської війни, величезна реклама російських злочинів, зокрема геноциду українських дітей. За це відповідає НХЛ. НХЛ є частиною демократичного світу. НХЛ ніколи не повинна випускати його на лід. Через НХЛ, яка встановлює такі правила, в Україні гине ще більше людей", - висловивсь Гашек.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в США виявили, що російська пропаганда призводить до великих втрат армії РФ. Російська пропаганда, яка намагається показати армію РФ у кілька разів більш боєздатною ніж українські сили, призводить до великих втрат російської піхоти.

Російські військові блогери нещодавно обговорили проблеми з якими стикається російська армія на війні в Україні. За їх словами російська пропаганда активно зосередилась та поширює кадри зі знищенням української бронетехніки з літа 2023 року, тоді як Росія постійно повторює ці помилки та втрачає ще більше техніки та людей.

За словами російського військового блогера, росіяни сміються над контрнаступом України, а потім зазнають в кілька разів більші втрати на Авдіївському напрямку.