Головна Новини Світ Росія Росія відповіла на заяви ВМС України про можливість повномасштабної війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відповіла на заяви ВМС України про можливість повномасштабної війни

У Держдумі РФ закликають Україну не вступати у навмисну військову конфронтацію, інакше це закінчиться плачевно

6 липня 2020, 15:45 comments2560
Поділіться публікацією:

Повномасштабна військова конфронтація з Росією завершиться для української армії фатально, тому не потрібно поспішати з подібними заявами. Про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми з оборони Росії Андрій Красів,- передає "Інтерфакс".

Росія відповіла на заяви ВМС України про можливість повномасштабної війни

Зазначимо, що вчора повідомлялося про заяву командувача  військово-морськими силами ЗСУ Олексія Неїжпапи про мобілізацію збройних сил на морі, оскільки Росія може почати наступ із Криму в Херсонську область.

Це заява досягло керівництва Росії і там закликають Україну не "гратися з долею".

"В України є якась армія, вона проводить паради, але до реальних бойових дій збройні сили України не готові. Якщо вони зважаться на якусь провокацію, для України все може закінчитися дуже плачевно. Нехай згадають сумний досвід Михайла Саакашвілі", — зазначив Красів, маючи на увазі російсько-грузинську війну.

При цьому чиновник зазначив, що сама Російська Федерація не має наміру вести ніяких завойовницьких воєн і готова підтримувати добросусідські відносини.

"Нам здавалося, що з новим президентом на Україні повинна настати нормалізація, але, на жаль, цього не відбувається", — поскаржився Красов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в РНБО назвали мову, який може стати в Україні другою державною, виключаючи російська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини