Головна Новини Світ Росія Росіян садитимуть за заклики повернути Крим Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян садитимуть за заклики повернути Крим Україні

Тепер екстремізмом вважається не тільки порушення територіальної цілісності Росії, але і заклики до цього

8 грудня 2020, 17:07
Поділіться публікацією:

Президент Росії підписав закон про покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років за відчуження частини території Росії й заклики до цього. Про це повідомляє "Комерсант".

Росіян садитимуть за заклики повернути Крим Україні

Зміни вносяться в КК і статті 30 і 31 КПК Росії. Тепер екстремізмом вважається не тільки порушення територіальної цілісності Росії, але і заклики до цього.

За публічні заклики до цього, висловлені вперше, загрожує адміністративний штраф. За повторне порушення протягом року передбачена кримінальна відповідальність. Штраф становитиме від 200 тис. руб (2715 доларів) до 400 тис. руб (5400 доларів).

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що співробітники поліції Нью-Йорка розслідували можливу загрозу вибуху в літаку, що летів з Москви, в міжнародному аеропорту Джона Ф. Кеннеді.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що МЗС Німеччини назвав криптовалюту Libra (Diem) "вовком в овечій шкурі". Буде потрібно щось більше, ніж просто перейменування криптовалюта Facebook, щоб зникли побоювання регулюючих органів щодо запуску валюти в Німеччині й Європі, заявив вчора, 7 грудня, міністр фінансів Німеччини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

klopkovaoksana

8 грудня 2020, 18:32

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/sehub


Новини