Росія внесла одіозного журналіста Бабченко до списку терористів

Росфінмоніторинг не повідомив про причини свого рішення внести покинув Росію журналіста Аркадія Бабченко до списку екстремістів і терористів

Російська Федерація визнала російського журналіста Аркадія Бабченко, який в 2017 році покинув територію країни і перебрався в Україну, екстремістом і терористом. Про це повідомляє агентство "Інтерфакс", посилаючись на дані Росфінмоніторингу.

Агентство зазначає, що у відомстві РФ не пояснюють причин для такого рішення.

Сам Аркадій Бабченко сприйняв цю новину не просто спокійно, а досить саркастично.

"То-то я думаю, чому мені рівно о 13.00 прийшло повідомлення "Ви не можете використовувати картку "Яндекс" в "Apple pay". Заблокували вліт! І відразу і одночасно з усіх стволів по всім новинам. Набридло мені в топи новин щось потрапляти вже... Там в списку 35 тисяч чоловік. Але хтось, гортаючи його, саме в 13.00 абсолютно випадково і побачив моє прізвище. Оперативно працюють хлопці, молодці", - написав журналіст у себе на сторінці в Facebook.

При цьому "вічний вигнанець" продовжує збирати донати на свою картку "Приват", так як позиціонує себе виключно незалежний ні від яких політичних сил блогер і публіцист.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського, вірний прихильник минулої влади Аркадій Бабченко заявив, що покидає Україну в пошуках нового щастя.