Росія заблокувала Тwitter

Раніше Роскомнагляд заблокував доступ до Facebook на території Росії

В Росії заблокували соціальну мережу Тwitter. Про це повідомив очільник відомства цифрової трансформації нашої країни Михайло Федоров у Telegram-каналі.

За його словами в сусідній країні все відбувається, як передбачав Джордж Оруелл. Наступним кроком стане створення кількох Міністерств: відомства правди, відомства любові, відомства достатку і відомства миру.

Дещо раніше стало відомо, що представники Федеральної служби з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій, або інакше – Роскомнадзор, прийняли рішення, яке блокує доступ до мережі Facebook на території Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що СБУ продовжує затримувати ворожих агентів та зрадників. В пресслужбі Служби безпеки України повідомляють, що 4 березня затримали зрадника, що допомагав окупантам обстріляти Луцький військовий аеродром. Відомо, що чоловік отримував й передавав російським спецслужбам дані про типи та кількість військових літаків, місця їх дислокації, тренувальні польоти, особисті дані військовослужбовців на аеродромі. За його наводкою аеродром обстріляли з ракет. Про виконану "роботу" підозрюваний відзвітував "кураторам". Чоловік передавав ворогу інформацію про воєнні дії протягом 24-28 лютого. Чоловіку, що працював з окупантами, повідомили про підозру за статтею 111 Кримінального кодексу України (державна зрада), його взято під варту. В Луганській області СБУ відкрила провадження щодо бойовика "ЛНР". Чоловік разом з окупантами приїхав до Біловодська та проголосив себе керівником військово-цивільної адміністрації.