Російська акторка розповіла, хто допоміг українському продюсеру втекти в Росію

Бардаш став на бік ворога після початку повномасштабного вторгнення.

Відомий український продюсер-зрадник Юрій Бардаш, який цинічно висловився про український паспорт, у 2022 році втік до столиці країни-агресорки. Російська акторка, зірка серіалу "Ранетки", путіністка Валерія Козлова пояснила, як йому вдалося потрапити до Москви.

Під час інтерв'ю пропагандистським ЗМІ Козлова зізналася, що саме вона допомогла Бардашу переїхати в РФ. Акторка, яка підтримує путінський режим, заявила, що разом із чоловіком буквально врятували продюсера.

На початку повномасштабного вторгнення Бардаш перебував у Грузії, звідки вперше висловив свою проросійську позицію. Козлова пригадала момент, коли продюсер зрадив свою батьківщину, зазначивши, що дуже боялася за його життя у Грузії, оскільки його могли посадити до в'язниці за підтримку Кремля.

"Він сказав, що ми всі – російські люди, перебуваючи в Грузії. Ми одразу зателефонували йому та сказали: 'Юро, Грузія – недружня країна. Дуже небезпечно, дуже ризиковано. Потрібно терміново їхати,'" – розповіла актриса.

Спочатку Бардаш не повірив Козловій і відмовився від переїзду в РФ. Проте згодом його думка змінилася. Він злякався і вирішив втекти до країни-агресорки.

"Йому повідомили, що за ним виїхав 'Грузинський Легіон'. І тоді Юра зібрав свої рюкзаки. Ми домовилися, що його зустрінуть на кордоні з Абхазією. Уже звідти він доїхав до Москви. Друзів не кидаємо," – додала Козлова.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український продюсер отримав російський паспорт. Колишній український продюсер Юрій Бардаш, сьогодні, мабуть єдиний з усіх представників вітчизняного шоу-бізнесу, що відкрито підтримує російського диктатора Володимира Путіна та його агресію проти своєї країни, тепер одержав паспорт РФ