Російська співачка з Одеси, яка підтримує режим Кремля, нажахала виглядом без макіяжу (ФОТО)

Спроби Доліної видавати з себе дівчинку-підлітка вже перестають бути комічними

Кажуть, що зовнішність насправді, як дзеркало передає внутрішню сутність людини, виходячи з цього в душі виконавиці, яка є прихильницею Путіна Лариси Доліної наявні чималі особисті проблеми.

Співачка, якій вже виповнилось 67 років відчайдушно робить вигляд, що вона залишається молодою, як душею, так і зовнішністю - вдягає молодіжне вбрання, співає в дуеті з новими зірками.

Коли Доліна виходить на сцену, її обличчя заштукатурене косметичними засобами і залите правильно виставленим освітленням, то знаменитість ще може ввести в оману глядачів. Проте, коли відсутні всі ці косметичні маніпуляції та хитрощі, виконавиця має не найкращий вигляд для дами її років.

Недавно на власному Telegram- каналі Лариса Доліна оприлюднила відеоролик, де постає перед шанувальниками без обов’язкового для неї макіяжу. Співачка, хоч і була в яскравому вбранні, була чомусь дуже блідою, без зачіски. Щодо невимушеності і природної краси зіркової виконавиці, то це вже не йде поруч з її щоденним і сценічними образами.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що одеситка Доліна зрадила Україну та підтримала агресію Росії. Раніше відома виконавиця Лариса Доліна родом з Одеси. Але, зробити тут успішну кар’єру Ларисі не вийшло, з тої причини вона переїхала до Росії. Співачка вже довго мешкає в цій країні і заробила там свої криваві статки. На початках і там їй було непросто. Але вона знайшла вихід, як добре влаштуватись, бо зметикувала, як обдурити систему. Просто влилась в її ряди. З 2003 року співачка — член партії "Єдина партія Росія", тому відкрито підтримує диктатуру Володимира Путіна, зокрема, одобрює задуми Путіна.