Російська співачка зганьбилася на льоду в Мінську (ВІДЕО)

Після загальної зйомки Бузова спробувала самостійно йти по льоду, але посковзнулася.

Опальна ведуча та виконавиця з РФ Ольга Бузова зганьбилась в Білорусі, вийшовши на льодову арену. Співачка з "тріумфом" прибула, щоб відкрити хокейний матч, проте поверталась з підмоченою репутацією.

Ведуча на початку мала символічно закинути шайбу, тим самим давши старт грі збірних "Динамо" з Мінська та "Ак Барса" з Казані.

Переконана прихильниця путінського режиму, пішла на льодову арену у взутті на високих підборах, одягнула червоний брючний костюм та ліф навипуск.

В компанії з нею вийшли російський продюсер з скандальною репутацією Йосип Пригожин і репер Серьога.

Після кадрів із загальною зйомкою, Ольга Бузова хотіла сама пройтись по арені, проте посковзнулась. Співачка не втрималась на ногах й впала.

Кілька помічників поспішили рятувати Бузову. Вони вхопили телеведучу під руки і не розраховували на несподіваний казус.

Із декольте Бузової видно було прозорий бюстгальтер, який складався тільки з двох чорних тасьм.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна російська співачка впала прямо на сцені. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що народилась в місті Київ, проте залишила батьківщину і виступає на боці ворога, зробила себе посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у відео, де відзнято нетверезий конфуз співачки.

В Інтернеті оприлюднено відеоролик, де Сєдокова звалилась на сцені під час свого виступу. Співаючи на концерті в російській столиці, зірка очевидно мала бажання справити якнайкраще враження на прихильників, проте вийшло все навпаки. Знаменитість в якийсь момент не змогла втриматись на ногах, і "приземлилась" на "п'яту точку". Анна ще намагалась якось співати, але робила це невиразно, тому шоковані глядачі нічого не могли зрозуміти. Ситуацію, як звалилась на сцені Сєдокова висміяло чимало російських Telegram-каналів.