Російська телеведуча покинула Росію: що відомо

Лєра Кудрявцева розповіла, що в Туреччині зустріла багато російських зірок

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева, яка підтримує криваве вторгнення РФ на територію України, вирушила на відпочинок до Туреччини. Вже там вона побачила своїх знайомих, російських знаменитостей.

На своїй сторінці в мережах Кудрявцева повідомила, що організувала собі відпустку і прилетіла відпочивати, взявши з собою доньку Машу.

"Трохи, але хоч щось", - написала вона.

Ще ведуча зазначає, що в неї склалось враження, що вона ніби не залишала свою країну-терористку Росію.

"Машка сопе у вухо. Я лежу і слухаю, як співають "Иванушки" за вікном. Наші сусіди - Рома Павлюченко із сім'єю. Я поїхала з Москви чи ні, не зрозумію. Фомін Мітя ще завтра підгребе", - дивується Лєра Кудрявцева.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор покинув Росію і назвав причину. Росіянин Олександр Феклістов, що виконував одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати" сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов публічно виступив проти кривавої війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю розпочали масово відміняти.

Певний час після початку повномасштабної війни Феклістов ще залишався в Москві, бо вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не переніс масових скасувань і виїхав жити в Іспанію і зараз не має планів повертатись в РФ. Про це зірка повідомила під час інтерв'ю "І Грянув Грем".

Феклістов додав, що в РФ хочуть закрити "очі і вуха" жителям, проте багато хто з них про це здогадується. До слова, актор, найбільше запам’ятавсь глядачам за роллю Олександра Берковича (Сан Санича), яку зіграв в телесеріалі "Свати".