Російська українка: Повалій зробила цинічну заяву про свою національність

Повалій вже навіть приховує свою любов до всього російського

Колишня українська співачка Таїсія Повалій недавно цинічно заявила, повідомивши, ким себе все ж таки себе називає.

Виявилось, що ця прихильниця Путіна, що народилась на Київщині, тепер стала пропагандисткою його злочинної політики, називає себе "російською українкою". Вона також наголошує, що визначає свою місію - об'єднати дві держави, бо, ніби в України та Росії "одна культура".

"Я хочу випустити україно-російський альбом. Там будуть і українські, і російські пісні. Ви знаєте, це моя місія. Я ж російська українка. Я радянсько-російська українка!"- повідомила Таїсія Повалій, відповідаючи на запитання одного з російських ЗМІ.

Таїсія Повалій вже чимало часу проживає в РФ з чоловіком-продюсером Ігорем Ліхутою. Минулого року 24 серпня вона офіційно мала російське громадянство та не коментує агресію РФ стосовно України.

В цей час колишня українка активно співпрацює з кремлівським режимом і виступає перед загарбниками, виконуючи українські пісні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Повалій розповіла, чому перевезла свою матір до РФ. Артист з РФ Олександр Михайлов, що недавно брав участь в концерті в тимчасово окупованому місті Луганськ разом з опальною співачкою, колишньою українкою Таїсією Повалій, розповів чергову пропагандистську брехню про те, як погано жилось мамі співачки в українській столиці.

Як інформує російське пропагандистське медіа Стархіт, Таїсія Повалій ніби не говорила про політику і не була учасницею так званих патріотично-пропагандистських заходів, бо "боялася", адже її матір мешкала в той час в Києві.

Він ще додав, що зрадниця і боягузка Таїсія Повалій "не забула рідні корені". Як він стверджує, з небагатьма друзями вона таки підтримує зв'язки.