Російська ведуча зробила заяву про позицію Ротару щодо війни РФ проти України

Евеліна Бльоданс підтримує пропагандистські наративи

Як стверджує представниця російського ТВ Евеліна Бльоданс, яка підтримує пропаганду країни-агресорки, коментуючи видання "АіФ" реальну позицію українки Софії Ротару щодо військового вторгнення РФ, вона і на цей раз озвучила тут якусь маячню.

Телеведуча перерахувала причини, чому українська зірка не схвалює російську агресію. Як пояснює Бльоданс, співачка є надто довірливою і поступає так, як їй пояснюють її рідні.

"Мені здається, що їй сказали: краще так говорити, тому що живеш в Україні. У Криму, окей, нерухомість, але і в Києві квартири, будинки, ще десь", - видає Евеліна.

Ще телеведуча припускає, що в Україні зірку просто залякали. Саме цією причиною пояснюють ту обставину, що Ротару не відвідує незаконно анексований Крим.

"Зрозумійте: ну, як вона поїде в Крим, як до неї будуть ставитися після цього в Києві? Адже вона українська співачка. Хтозна, що їй там сказали, може, залякали: "Та що ти поїдеш в цю Росію? Але тебе там зітруть". І вона злякалася і вирішила прийняти таку позицію. Я припускаю саме це", - продовжила російська пропагандистка.

До слова, телеведуча Евеліна Бльоданс родом з Криму. Але влаштувати собі кар'єру вона захотіла в Росії. З 2014 року вона відома, як прихильниця злочинного кремлівського режиму.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що пропагандисти "злили", де зараз живе Софія Ротару За словами російського продюсера Іллі Сагліані, зірка з України Софія Ротару, як тільки почалась повномасштабна війна, переїхала з сином до Європи. Як він стверджує, співачка придбала об’єкт нерухомості на території Італії.