Російське посольство визнало Крим українським (ФОТО)

Посольство РФ розмістило незвичайне повідомлення, присвячене черговому саміту організації БРІКС

Як свідчить офіційна сторінка російського посольства в Південній Африці, де опубліковано карту світу, Кримський півострів позначено там, як українську територію. В соцмережах російське посольство оприлюднило інформацію, присвячену засіданню черговому саміту міжнародної організації БРІКС.

Саме до неї прикріпили кольорову ілюстрацію карти світу, де позначено держави-члени БРІКС.

Тут є і Росія, але колір країни-агресорки є іншим від зображення Криму, що позначено як частину України.

"Реальність нового багатополярного світу", - підписано ілюстрацію.

При цьому, карта з українським Кримським півостровом отримала багато позитивних відгуків від користувачів соцмереж:

"Когось відправлять до ГУЛАГу"; "Радий, що ви, негідники, глибоко всередині знаєте, що Крим - це Україна"; "Хороша карта"; "Ще одне посольство, яке показує, що Крим є частиною України. Чудова робота!"; "Принаймні, ви бачите Крим частиною України".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чим обернеться для росіян втрата передового ЗРК у Криму. У мережі активно обговорюється знищення російської зенітно-ракетної системи С-400 "Тріумф" у Криму, яку вважають "візитною карткою" росіян.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко вважає, що якщо ЗСУ вдалося вразити такий важливий комплекс ППО окупантів у Криму, це може свідчити про те, що російське командування вважало, що С-400 на півострові в безпеці і йому не потрібне прикриття критично дефіцитними комплексами. Тор-М2 та ЗРПК "Панцир-С1", яких за останні півтора роки у агресора стало значно менше.

Військовий експерт Петро Черник в ефірі "24 каналу" заявив, що знищення російського С-400 "Тріумф" збільшує можливості для ракетних ударів по цілях у Криму. Такі удари на сьогоднішній день є головним засобом протистояння з російськими загарбниками у Криму.