Російський актор, який підтримує Путіна, принизив єдину доньку

Машков не жаліє навіть рідну дитину в ім'я кривавої пропаганди Кремля

Знаний в РФ артист Володимир Машков, як тільки почалась повномасштабна війна, почав відкрито плазувати перед представниками правлячої верхівки країни-агресорки, цей прихильник Путіна перетворивсь на пропагандистський рупор РФ.

Машков приїздить до мешканців окупованих територій і виступає перед ними. Недавно він побував в Криму, анексію якого підтримує ще з 2014 року. Представникам пропагандистських ЗМІ РФ він відповів на всі їх запитання.

Зокрема, переконаний прихильник Путіна висловився, яке його відношення до колег, що відмовились служити правлячій в РФ верхівці та є прихильниками антивоєнної позиції. Претендуючи на власну життєву мудрість, артист сказав таки неприємні слова.

"Люди, які поміняли свої півкулі головного мозку на інші. У мене для всіх них є одне слово: презирство. Я вимовив страшне слово. Воно не означає "відвернутися". Воно означає "дивитися дуже уважно". Їх біда наздожене сама", - заявляє актор.

До слова, серед тих, хто йому демонстративно огидний, є і його донька Марія, що виїхала в Сполучені Штати, щоб не мешкати в країні-агресорці. Вона відкрито критикує батька за його підтримку військового вторгнення в Україну, але до таких зневажливих слів і жовчної ненависті на адресу прихильників Путіна не опускалась.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що донька російського актора, який підтримує Путіна, збирається рятувати свого батька. Російська акторка Марія Машкова, яка є дочкою путініста Володимира Машкова, озвучила несподіване зізнання. Представникам видання "Телега online", росіянка сказала, що буде таки боротись за власного батька, що заохочує війну і продовження вбивств звичайних українців.