Російський комік відмовився воювати на боці окупантів та публічно висміяв пропагандистів

Руслан Білий висміяв російську пропаганду

За словами російського стендап-коміка Руслана Білого, він не піде на фронт, щоб вбивати українців. Як він стверджує, на українській землі живе його батько, а також мешкає чимало родичів і друг.

З цієї причини він відмовляється захищати політику глави Кремля Володимира Путіна, щоб пізніше не зустрітись на війні зі своїм одеським товаришем і щоб він стріляв по ньому з міномета.

"Я не збираюся відстоювати інтереси однієї людини. Тим більше куди мені йти? У мене батько з України. У мене там половина родичів. У мене там є друг Євген, який живе в Одесі. І останнє, що я хочу - це, щоб мій друг Євген стріляв по мені з міномета десь під Херсоном з фразою: "Не все так однозначно, Руслане"", - висловивсь гуморист.

Ще він жорстко висміює представників російської пропаганди, що все повторюють, що якби Росія перша не напала на Україну, то це зробила б Україна.

"І не потрібно мені говорити, що якби не ми, то Україна напала б на нас перша. Серйозно? Для чого? Для анекдоту? Напала якось Україна на Росію, благо Лукашенко знав, звідки готувався напад", - віджартувався Білий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що актор, який родом з Росії, пішов добровольцем на фронт та розповів про службу в ЗСУ. Відомий кіноактор Олександр Печериця, як тільки почалось повномасштабне російське вторгнення, відразу записавсь до лав ЗСУ. Він зізнається, що як і всі, мав страх, проте не міг поступити по-іншому. Ще він зазначив, що для нього — це особиста війна, і висловив подяку батькам, що виховали його українцем. Олександр Печериця народивсь в Санкт-Петербурзі, проте за якийсь час батьки разом зі своїм сином переїхали в місто Краматорськ.. Саме в Україні він здобув акторську освіту.