Російський відомий психіатр порадив пацієнту загинути "з користю" на війні проти України (ФОТО)

Обурений москвич опублікував переписку з психіатром в Мережі

Відомий російський психіатр Павло Бесчастнов порадив своєму московському пацієнту, що мав суїцидальні думки, піти на російську війну в Україні та "померти з користю, наблизивши перемогу". Про це пише російський телеграм-канал Baza.

У повідомленні йдеться, що москвич звернувся до психіатра з 15-річним досвідом роботи Павла Бесчастнова. Чоловік поскаржився, що через "безглузді смерті" у світі у нього розвинулась депресія та суїцидальні думки.

Натомість психіатр порадив йому "не ставати безглуздим трупом", а померти "з користю" на війні проти України, наблизивши "перемогу" російських окупантів.


Обурений пацієнт опублікував свою переписку з психіатром у Мережі. Але Бесчастнов почав виправдовуватися та заявив, що порадив чоловіку просто "почати більше заробляти".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російський козачій загін відмовився штурмувати Вугледар. Через великі втрати серед особового складу в боях під Вугледаром відмовився виконувати накази командування та йти на штурм міста російський добровольчий козацький загін Степ/Тигр. З метою приховування відомостей про кількість померлих від ран, їх облік ведеться виключно російськими військовими медиками. Разом з тим інформація про реальні втрати росіян швидко розповсюджується серед військовослужбовців та деморалізує особовий склад противника. Зокрема, приданий на посилення 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ добровольчий козачий загін відмовляється брати участь у наступі і виконувати накази некомпетентного командування. Така тенденція спостерігається і в інших підрозділах противника. У зв’язку з цим командування російських окупаційних військ активізувало проведення заходів примусового та карального характеру.