Російського актора визнали терористом і екстремістом

Олексію Паніну тепер повернення в РФ замовлено

Публічне осудження війни в Україні і президента Путіна – саме це для російського артиста Олексія Паніна вилилось в кримінальну справу "про заклики до тероризму", а зараз набирає нових "висот".

За інформацією пропагандистів з телеграм-каналу Mash, актора Паніна визнають терористом і екстремістом. "Актора внесли до списку Росфінмоніторингу, повідомляє відомство", - пишуть пропагандисти.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор похизувався американським паспортом на тлі прапора України. Російська знаменитість, артист Олексій Панін похваливсь, що відтепер має американське громадянство. В соціальних мережах він виставив промовисті фотографії, на яких тримає новий паспорт. Ще декілька фото актор зробив на жовто-блакитному тлі.

Ці фотографії викликали багато критичних зауважень в російському патріотичному середовищі та позитивні відгуки схвалень поміж жителів України.


Також "Коментарі" писали про те, що ще один відомий актор покинув Росію і назвав причину. Росіянин Олександр Феклістов, що виконував одну з головних ролей у відомому серіалі "Свати" сказав про те, що залишив країну-агресорку РФ. Після того як Феклістов публічно виступив проти кривавої війни в Україні, яку розпочала його країна, вистави за його участю розпочали масово відміняти.

Певний час після початку повномасштабної війни Феклістов ще залишався в Москві, бо вважав, що вони з глядачем потрібні один одному. Проте не переніс масових скасувань і виїхав жити в Іспанію і зараз не має планів повертатись в РФ. Про це зірка повідомила під час інтерв'ю "І Грянув Грем".