Російського співака екстрено госпіталізували: що відомо про його стан здоров'я

Дімі Білану стало погано під час гастрольного туру

В державі-агресорці РФ повідомляють про те, що госпіталізували артиста Діму Білана, що як і чимало схожих "хороших росіян" не оприлюднюють свої думки про військове вторгнення в Україну і про те, що війну почала РФ

Про це свідчить повідомлення на сторінці російської зірки в соціальних мережах.

"Повідомляю вам, що концерти в Тюмені, Пермі, Єкатеринбурзі та Челябінську переносяться у зв'язку з моїм тривалим бронхітом і рекомендацією пульмонолога! Зараз я під його наглядом! Переїзди і перельоти - можуть сильно погіршити ситуацію. Тому, щоб не ризикувати - я змушений залишитися в Москві і в спокійній обстановці йти на поправку", - повідомляє про причину своєї недуги Діма Білан.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом. 43-річна російська виконавиця Слава, яка підтримує війну в Україні, попала в лікарню. Як інформують росЗМІ, її відразу завезли в одну з лікарень російської столиці. Тамтешні медики озвучили виконавиці хіта "Одиночество" невтішний діагноз.

Нещодавно 43-річна співачка стала бабусею. Як з'ясувалось, захворіла вся її родина, зокрема, дочка Олександра і новонароджений онук Платон. Інформують, що найгірше зі всієї родини почуває себе Слава.Тому сьогодні співачку терміново госпіталізували. За попередньою інформацією, в співачки запалення легень.

В березні минулого року, через кілька днів, як почалось повномасштабне вторгнення армії РФ на територію України, Слава зробила заяву, що підтримує війну. Відповідне повідомлення співачка оприлюднила у своєму Instagram.