Розвідка США: Путіну бояться говорити правду про провал російської армії в Україні

У розвідці США вважають, що Путін навіть не знав, що його збройні сили використовують та втрачають призовників в Україні

Найближче оточення президента РФ Путіна не ризикує доносити тому правду про те, як справи у російської армії в Україні. Путіна навмисно дезінформують, розповідаючи неправду про ситуацію на фронті. Президенту РФ просто бояться говорити правду про провалену "спецоперацію" в Україні. Таку інформацію має американська розвідка. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє телеканал "NBC".

За інформацією каналу, Володимиру Путіну свідомо не говорять правду про те, що російська армія не може просунутися в глиб України і її "операцію" фактично провалено. Також Путіну не домовляють про всі наслідки санкцій, які введені та продовжують вводиться проти Росії за війну проти України. У розвідці США вважають, що причина полягає в тому, що радники президента РФ "надто бояться сказати йому правду".

Американський чиновник заявив, що Володимиру Путіну навіть невідомо, що його армія складається з тих самих призовників, які гинуть в Україні. Це і є підтвердженням явного збою в потоці точної інформації президенту Росії.

Також розвідка США має інформацію, що між Путіним та Міноборони РФ останнім часом утворилася "стійка напруга". Вся річ у тому. що російського президента почало з'являтися недовіра до тих даних, які він отримує від керівництва Міноборони РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - ворог розпочав перегрупування військ – експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, до чого це може призвести така тактика супротивника і чого чекати у найближчому майбутньому.