Розвідник пояснив на скільки близько Путін до визнання своєї поразки

Колишній представник естонської розвідки відповів чи президент Росії Володимир Путін готовий визнати свою поразку в Україні.

Колишній очільник зовнішньої розвідки Естонії Мікк Марран вважає, що Володимир Путін усвідомлює свою безвихідь у ситуації з війною в Україні, попри це російський диктатор досі вірить у свою місію про "звільнення" України та сподівається перехитрити Захід. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Newsweek.

Екскерівник розвідки Естонії Мікк Марран розповів для американського журналу Newsweek, що президент Росії повністю одержимий ідеєю захопити Україну.

"Я думаю, що він повністю одержимий Україною. Я впевнений, що навколо нього є розумні люди, які радять йому правильні моменти. Але знову ж таки, він одержимий", - каже Марран.

Естонський розвідник вважає, що попри малі шанси на якийсь успіх у війні з Україною, російський диктатор досі сподівається на перемогу і не збирається припиняти війну.

"Я б не сказав, що він відступить. Я думаю, що він все ще думає, що зможе перемогти Захід. Але водночас він знає, що він у кутку", - говорить Мікк Марран та додає, що Путін ймовірно буде направляти більше війсь в Україну та, "що він ще не на тому етапі, коли він розглядатиме можливість виходу України або пропонувати міцну мирну угоду Україні".

Також у своєму інтерв’ю Марран торкнувся питання мирних переговорів та пропозиції політиків, які пропонують Україні мир за певні територіальні чи політисні поступки.

"З Росією, з Путіним не можна нормально мати справу, особливо коли йдеться про Україну", – сказав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у НАТО відреагували на переговори Сі Цзіньпіна та Путіна.

Також "Коментарі" писали про підсумки переговорів Путіна та Сі Цзіньпіна: яку позицію зайняв Китай.