Шокуюча причина візиту Путіна до Монголії: ЗМІ дізнались, що приховують у Кремлі

Російський диктатор Володимир Путін міг відвідати Монголію для зустрічі з шаманами.

Німецьке видання Der Spiegel опублікувало статтю російського журналіста та колишнього головного редактора телеканалу "Дождь" Михайла Зигаря. У тексті Зигарь стверджує, що Путін міг їздити до Монголії для зустрічі з шаманами.

Перед візитом в Монголію російський диктатор Володимир Путін поїхав у Туву, де взяв участь на уроці патріотизму в місцевій школі. Далі Путін вирушив до Монголії, у якій провів два дні. Головною темою обговорення став можливий арешт російського диктатора на вимогу Міжнародного кримінального суду, який видав ордер на Путіна.

Як стверджує Михайло Зигарь з посиланням на наближені джерела у Кремлі, Путін міг поїхати в Монголію для зустрічі з шаманами. Це третій візит Путіна до Монголії за останнє десятиліття, і він багато разів відвідував Туву.

"Монголія і Тува вважаються батьківщиною наймогутніших шаманів у світі. Володимир Путін давно відомий своїм особливим ставленням до містики. І, мабуть, він поєднує інтерес до православної містики з язичницькими традиціями", - пише Зигарь.

У 2009 році широко обговорювалася спільна поїздка Путіна та Шойгу до Туви, де президент Росії позував верхи на коні з оголеним торсом і плив у гірській річці. Також вони разом відпочивали в Туві у 2017, 2018 та 2021 роках. І це лише офіційні візити про які повідомляла пресслужба Кремля.

Під час таких відпочинків Путін і Шойгу нібито брали участь у шаманських ритуалах, які цікавили російського диктатора так само, як і православна містика. За чутками, шамани пророкували Путіну успішну війну.

Також існує історія про те, що Шойгу запропонував Путіну прийняти ванну з крові молодих оленячих рогів для омолодження. М’які роги, наповнені кров’ю, нібито мають чудодійні властивості. У 2017 році російське видання "Проєкт" писало про те, що Путін є прихильником таких процедур.

Чутки про шаманські ритуали навколо Путіна поширюються вже кілька років. Наприклад, політолог Валерій Соловей у 2022 році заявляв, що перед нападом Росії на Україну для Путіна провели язичницький обряд у Сочі. На ньому орла принесли в жертву та передбачаючи успіх військових дій РФ в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Путіна психологія пацюка. Як вона працює.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський назвав слабке місце Путіна, яке змусить його піти на переговори щодо закінчення війни в Україні.