Схопили серед вулиці: ФСБ затримала росіянку за донат ЗСУ(ВІДЕО)

За версією ФСБ, жінка переказувала кошти на благодійні рахунки

В російському місті Хабаровськ правоохоронці затримали городянку, яку тепер звинувачують в тому, що вона фінансувала українські Збройні сили. Версія слідства наступна – мешканка РФ нібито перераховувала кошти на благодійний рахунок для допомоги українським ЗСУ "в діяльності, спрямованій проти безпеки" РФ.

Як інформують російські ЗМІ, затримана росіянка - активістка руху "ЯМиФургал", що був створений прихильниками екс-губернатора Хабаровського краю Сергія Фургала, який стояв на ліберальних позиціях і якого представники путінського режиму засудили на 22 роки колонії суворого режиму.

В ФСБ заявляють, що арештована мешканка РФ діяла "за мотивами політичної ненависті та ворожнечі". Тепер росіянці інкримінують порушення статті 275 КК Російської Федерації про "державну зраду".

На відео із моменту затримання можна побачити, що городянку хапнули просто на вулиці. Її відвезли в автомобіль, а потім перевели на борт літака.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ФСБ заявила про запобігання замаху на друга Дугіна та Стрєлкова. Федеральна служба безпеки Росії заявила про запобігання замаху на російського олігарха, відомого своєю ненавистю до України, Костянтина Малофєєва. Останній відомий своєю дружбою з російським філософом Олександром Дугіним, якого ЗМІ називають "мозком Путіна". Крім того, згідно з повідомленнями ЗМІ, Малофєєв міг фінансувати вторгнення групи Стрєлкова-Гіркіна до України у 2014 році. Згідно з повідомленням російської спецслужби, нібито замах на Малофєєва готували бійці Російського добровольчого корпусу, які нещодавно брали участь у боях на Брянщині. Нібито Малофєєва мали підірвати, прикріпивши до днища його авто вибухівку.