Шоумену оголосили бойкот на російському телебаченні через "дружбу із Зеленським і позицію щодо війни"

Олександр Ревва 24 лютого 2022 року закликав зупинити війну проти України

Вихідця з Донецького регіону Олександра Ревву "забанили" на російських пропагандистських каналах, бо стверджують, що він має неоднозначну позицію щодо "СВО" і ніби дружні стосунки з українським президентом Володимиром Зеленським. Але Олександр Ревва не висловлює свою власну позицію стосовно війни.

Як інформує пропагандистське видання МК, екс-українця та шоумена Ревву прибрали з Пісні року і деяких інших новорічних шоу. Як стверджує глава "Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією" Віталій Бородін, Ревву заборонили на телебаченні через його, мовляв, дружні стосунки з Володимиром Зеленським.

Ще цей російський громадський діяч стверджує, що у Ревви ніби подвійне громадянство (України і Росії, - ред.)

"Ревва - друг Зеленського, я про це казав неодноразово. Крім того, у нього подвійне громадянство", - фактично вигадує Бородін, бл жодних доказів цьому не знайшлось.

Іншого разу Віталій Бородін ще сказав, що "у Ревви позиція з проведення російської СВО на Україні була спочатку інша", після цього шоумен через гроші "перевзувся і, відповідно, вирішив знову приїхати в Росію заробляти"

"Вони (зірки, яким оголосили бойкот на ТБ) сьогодні роблять все, щоб їх не вирізали і щоб вони знову повернулися на екрани. Але вони не чують позицію людей — звичайних громадян нашої великої країни", - говорить пропагандистськими тезами цей громадський діяч.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що блогерка, яка влаштувала скандальну "голу вечірку", покинула Росію. Кілька пропагандистських телеграм-каналів РФ повідомляють про те, що російська блогерка Анастасія Івлєєва, яка зганьбилась і поставила крапку на своїй кар'єрі, організувавши "голу вечірку", залишила РФ.