Шрам величезний: скандальна російська ведуча пришила собі нове обличчя (ФОТО)

Ведуча Дана Борисова пошила собі нове обличчя.

Російська телеведуча Дана Борисова, відома своєю скандальною кар'єрою та проблемами з алкогольною та наркотичною залежністю, з'явилася в одному з інтерв'ю з великим шрамом на обличчі. Про це повідомляє пропагандистський телеграм-канал "Светский хроник".

Користувачі соцмереж помітили, що шрам простягається від вуха до вуха, викликаючи припущення щодо можливих причин його появи. В інтерв'ю Борисова виглядала так, ніби перенесла серйозну операцію, що спонукало пропагандистів жартувати: "Як це розбавити. Дана Борисова наче пришила нове обличчя".

У 2022 році Дана Борисова підтримала вторгнення Росії на Україну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Скандальна російська ведуча ледь не померла від препарату для схуднення. Відома телеведуча з РФ Дана Борисова ледве не пішла з життя. Вона втратила свідомість в своєму помешканні в Москві і лежала в такому стані до того часу, допоки її не знайшла донька.

16-річна дівчинка викликала лікарів швидкої допомоги. В лікарні ведучу привели до свідомості, потім вона розказала, що з нею сталось. В якийсь момент потерпіла відчула щось схоже на нудоту чи запаморочення, тиск і тахікардію. Потім вона остаточно втратила свідомість.

Потім вже з'ясували, що два рази на тиждень ведуча робила собі укол, використовуючи препарат для діабетиків, що ніби допомагає схуднути. Так само укол вона зробила і своїй неповнолітній дочці.
При цьому, раніше повідомляли, що телеведуча лікувалась від алкогольної та наркотичної залежності. Зараз її стан погіршивсь, медики діагностують в неї тремор рук.