Скандальна російська співачка заявила, що тепер співає за їжу в РФ

Лоліта показала нове відео після повернення в РФ і заявила, що співає за їжу в ресторані

Колишня українка, а тепер російська артистка Лоліта Мілявська, яка підтримала військове вторгнення Росії на територію України, звернулась до офіціанта з незвичним для неї проханням. Зірка пропонувала йому виконати свою пісню в обмін на їжу, але призабула слова.

Мілявська оприлюднила відеоролик у власних соціальних мережах і пояснила, як усе сталось. Офіціант зізнавсь Лоліті, що прокинувсь під звучання її пісні. Співачка тоді запропонувала йому поспівати за щось з переліку страв, і він погодивсь.

Лоліта виконала свою пісню "Не треба, я сама" і призабула слова, тому офіціант мусив їй підспівувати. Потім співачка вибирала в меню страву, яку вона заробила.

"Тепер співаю за їжу. Прочитала замітку в минулому поважному виданні. Вирішила спробувати і прокотило", - повідомила російська зірка під відео.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта вимагає повернути їй роботу в РФ та погрожує вийти на вулиці. Артистка Лоліта Мілявська опинилась серед російських зірок, яких "скасували" в країні-окупантці з причини участі в голій вечірці Насті Івлєєвої в кінці минулого року. І коли всі інші за цей час потрохи повертаються із забуття, всі намагання Мілявської реабілітуватись відразу присікають.

Співачка зізналася, що їй сумно без сцени, не має більше заробітків з концертів. Аби знайти якесь заняття, вона захопилась садівництвом і активно веде блоги в соціальних мережах.

Зокрема, на її каналі в Telegram з'явився відеоролик, де Мілявська із секатором у руках каже, як доглядає і підрізає фікуси, які ростуть у неї вдома. Артистка порівнює себе з головною героїнею байки Крилова "Мавпа і окуляри".