Слідом за Шойгу в Україну примчав Герасимов

Начальник генштабу РФ Герасимов приїхав із "перевіркою" в Україну

Начальник російського Генштабу Валерій Герасимов побував на окупованих теренах України. Офіційно у Міноборони країни-агресора пояснюють приїзд Герасимова необхідністю перевірити угруповання російських військ, задіяних у "спеціальній військовій операції в Україні". Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости".

Для того, щоб підтвердити приїзд Герасимова Міноборони Росії опублікувало фото, на яких начальник російського Генштабу нібито знаходиться в командному пункті, який минулого тижня відвідав міністр оборони РФ Сергій Шойгу. При цьому точно не ясно - це постановочні фото, зроблені в Росії або Герасимов дійсно незаконно перетинав кордон.

Зазначимо, минулого тижня російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що в Україні відвідав міністр оборони РОФ Сергій Шойгу. Він нібито теж проінспектував позиції окупантів, а також роздав нагороди тим, хто відзначився у боях проти українського народу.

Тепер черговий пропагандистський ефект росіяни хочуть отримати від приїзду ще одного високопосадовця Міноборони в Україну. Тим самим Кремль намагається показати, що тепер може перетинати кордон з Україною там, де заманеться, порушуючи всі міжнародні норми та закони.

Читайте на порталі "Коментарі" - авіація РФ "дуже добре потрапила" за своїми ж позиціями на Херсонщині.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Зеленського розповіли про нову тактику Росії війну та пояснили, чому вона не спрацює.