Соловйов обурився, що росіяни радіють ударам дронів по Москві

Володимир Соловйов заходився захищати жителів елітної Рубльовки, куди летіла більша частина дронів

Як передає видання "Коментарі", топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов у прямому ефірі свого шоу "Соловйов Live" взявся захищати своїх роботодавців, які проживають в елітному районі Москви на Рубльовці. Соловйов рознервувався через реакцію деяких росіян після атаки дронів на Москву.

"Росіяни, чому ви так радієте прильотам дронів на Рубльовку в Москві? Трохи своє его в дупу собі засуньте і про країну подумайте", - рознервувався пропагандист.
"Чого ви так радієте, ах, Рубльовка, - а там не наші з вами співвітчизники живуть? Або ми вже з вами не єдина країна, не єдиний народ? Так, трішки здригніться і заберіть ось це своє "так вам і треба!", - заявив розгніваний пропагандист.

Зазначимо, сьогодні вранці в Москві та області повідомляли про дрони – деякі з них врізалися у житлові будинки, чим не на штуку налякали москвичів, які вважали, що вони у повній безпеці.

Російські ЗМІ писали, що в атаці брали участь 32 дрони, з яких 19 нібито збили. При цьому в Міноборони РФ відзвітували про всього вісім дронів, які нібито успішно збили.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Путін поспішає з виборами на окупованих українських теренах – що це дасть Кремлю.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися, що робить Україна, щоб обдурити росіян перед контрнаступом ЗСУ.

Раніше "Коментарі" повідомляли - у ЗСУ натякнули, що атака безпілотників на Москву – це лише початок проблем для путінського режиму.