Головна Новини Світ Росія Соратники Кадирова зізналися, що воювали в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Соратники Кадирова зізналися, що воювали в Україні

Про "подвиги" стало відомо з повідомлення в Instagram командира полку поліції спеціального призначення імені Ахмата Кадирова

28 липня 2020, 12:50
Поділіться публікацією:

Соратники глави Чечні Рамзана Кадирова зізналися, що вони воювали в Україні та навіть отримали за це медалі. Про це пишуть "Факти".

Соратники Кадирова зізналися, що воювали в Україні

Про "подвиги" стало відомо з повідомлення на сторінці в Instagram командира полку поліції спеціального призначення імені Ахмата Кадирова. На ній було опубліковано фото чоловіка у військовому мундирі з нагородами.

"Був в Україні та Лівії, потім — Сирія і Південна Осетія", — перераховуються в коментарях до фото "відрядження" військового.

Соратники Кадирова зізналися, що воювали в Україні - фото 2

Раніше "Коментарі" повідомляли, що глава Чечні Рамзан Кадиров зажадав від президента України Володимира Зеленського "підтвердити" принесені їм близько півтора року тому вибачення за те, що в одному з шоу студії "Квартал 95" показали гумористичний ролик, що має до нього відношення. Також він закликав Зеленського зробити перший крок для вибудовування нібито "добросусідських відносин між Москвою і Києвом". Чому раптом зараз і як повинен (і власне чи повинен) реагувати Офіс президента України - на ці питання "Коментарям" відповіли експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини