Співачка з України похвалилися чоловіком-путіністом у військовій формі (ФОТО)

Корольова підтримує чоловіка-путініста

Екс-киянка Наташа Корольова виходить на певний рівень цинізму: спочатку вона нічого не казала про військове вторгнення в Україну, пізніше активізувала свої зв'язки з артистами-путіністами, зображаючи при цьому з себе жертву "київського режиму", бо має заборону на в'їзд. Проте зараз коли її батьківщина відзначила другий День незалежності в умовах війни, вона перевершує все можливе.

Так, опальна співачка та її чоловік Сергій Глушко, що своїми напівоголеними принадами спокушає чужих жінок і має псевдонім Тарзан, відмітили 20 років сімейного життя. Для цього Корольова та її коханий Тарзан захотіли поновити шлюбні клятви.

Російські знаменитості прибули до Санкт-Петербурга, де притоптана наречена надягнула собі білу фату, а її стриптизер вдягнувся у військову форму. Фотографії співачка виклала на своїй сторінці в соціальних мережах.

"Збулася моя мрія. Через 20 років я побачила свого чоловіка у формі", - написала вона

Потрібно сказати, що Тарзан в молодості вчився у військовому училищі, і мав звання старшого лейтенанта. Але військову кар'єру залишив ще в дев'яностих, бо не вистачало грошей. Що він - офіцер, Глушко нагадує тільки для того, щоб мати привід для чергової порції пропагандистських наративів. Проте Тарзан швидко призабуває про честь офіцера, коли є ситуація, щоб самому брати участь у війні, яку він повсюди підтримує . Тарзану тепер 53 роки, він підпадає під шкалу призовного віку.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Корольова вперше відверто розповіла про конфлікт між її матір'ю і Тарзаном через війну в Україні. Російська знаменитість Наташа Корольова, що до цього часу не осудила військове вторгнення на свою батьківщину, прийняла рішення висловитись про конфліктну ситуацію між її матір’ю і чоловіком Тарзаном, що виступає за продовження війни в країні, де народилась його дружина.