Головна Новини Світ Росія Стало відомо про смерть від коронавірусу ще одного російського артиста
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про смерть від коронавірусу ще одного російського артиста

Артистові на момент смерті було сімдесят шість років

14 грудня 2020, 16:17
Поділіться публікацією:

Помер "голос Кремля" Євген Хорошевцев. За даними російських засобів масової інформації, смерть диктора наступила в результаті ускладнень на серцевий м'яз, викликаних коронавірусною інфекцією. Крім того, зі слів колег покійного, посилило його стан і хвороба Паркінсона, якою артист страждав останні кілька років.

Стало відомо про смерть від коронавірусу ще одного російського артиста

Про смерть народного артиста, коментатора протокольних заходів глави російської держави, а також парадів Перемоги повідомив речник президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Він нагадав, що Євген Хорошевцев був послідовником диктора Всесоюзного радіо Юрія Левітана. Артистові на момент смерті було сімдесят шість років.

Актор, телеведучий і диктор Євген Хорошевцев народився 23 липня 1944 в Москві. Він вивчився на режисера естради та масових уявлень Інституті театрального мистецтва. Уже у 24 роки артист отримав посаду режисера Всесоюзного радіо, де разом з Юрієм Левітаном висвітлював заходи державного масштабу. Останні 20 років  — заходи за участю президента, а з 2006 став ведучим парадів Перемоги на Красній площі.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у віці 83 років помер відомий радянський футболіст Віктор Понєдєльнік. Про це повідомили його родичі 5 грудня. Колишній футболіст був нападаючим збірної СРСР. Також він був чемпіон Європи 1960 року в складі збірної Радянського Союзу. Саме він був тим, хто забив гол, який став переможним у фіналі турніру. У тому матчі радянська команда обіграла збірну Югославії з рахунком 2: 1.

Крім того, порталу стало відомо, що на 77-му році життя перестало битися серце американської актриси Керон Саттон, яка найбільше запам'яталася глядачам по фільмах "Сталеві магнолії" і "Рей". Відомо, що знаменитість померла в лікарні від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Жора

14 грудня 2020, 16:37

Еще одного артиста... Думал Путин сдох, ан нет, нормальный человек. Жаль.


Новини