Стало відомо, як Путін "продасть" своїй челяді припинення агресії проти України

Путін буде повертати своїх військових в РФ для нібито захисту від НАТО

Колишній посол України в США Валерій Чалий відзначив, що кремлівський цар Володимир Путін може легко продати своїй челяді припинення агресії проти України, як реальну перемогу у війні.

Зокрема, дипломат навіть детально описав план, як може діяти кремлівський диктатор. Зокрема, через офіційні росЗМІ заявить, що для досягнення заявлених цілей "СВО" ухвалено рішення перегрупувати російські війська, що перебували у районах Донецьку та Луганську для нарощування сил на Курському та Московському напрямках.

РосЗМІ повідомлять, що з цією метою протягом лише трьох діб проведено операцію зі згортання та організованого перекидання донецько-луганського угруповання військ на територію РФ. Також вони зазначать, що у ході операції проведено низку відволікаючих та демонстраційних заходів реального виводу російських військ з Кримського півострова. При цьому вони підкреслять, що Чорноморський флот РФ нібито провів унікальну операцію з евакуації до Новоросійська всіх 100% техніки, яка ще залишилася після ударів ЗСУ. Кримський міст підірваний надійно і не піддається відновленню. Ворог відрізаний.

"Ці блискучі маневри, проведені в рекордні строки, завершують "спеціальну військову операцію" і демонструють надзвичайну мобільність, цілеспрямованість російської армії, а також прозорливість нашого очільника. Саме його дії на випередження тепер не дадуть можливості НАТО захопити територію РФ. Приєднання України до НАТО і відповідні взяті на себе зобов’язання створює для українців геополітичний бар’єр для подальшого наступу і захоплення території РФ. Ворог не пройшов! Перемога, як ми і раніше вам неодноразово повідомляли - за нами!” – зазначив Чалий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що РФ визначилася із метолом захоплення України і це не військовий шлях.