Терорист Гіркін розповів, що чекає Путіна в майбутньому

Гіркін не виключає, що Путіна можуть вбити російські еліти

Гіркін припускає, що російського президента мають можливість прибрати представники російських еліт. Російського диктатора Володимира Путіна чекає доля раніше відомих правителів – Гуссейна та Каддафі – якщо спецоперація в Україні завершиться поразкою. Про це заявляє російський військовий злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков), що був учасником захоплення Криму та допомагав окупантам захопити Слов'янськ ще в 2014 році.

Як каже російський терорист, потрібно декілька поразок загарбників з РФ під час спецоперації на українській території, раптова інфляція — в результаті Росія матиме революційну ситуацію.

"Ще парочка образливих поразок, спалах інфляції і ось ми отримуємо ту саму революційну ситуацію. Верхи не можуть, а низи не хочуть. Тим більше, всі революції відбуваються не в селі, а в столиці. Тут буде і смута, і перевороти ", — пророкує Гіркін.

Терорист дотримується думки, що коли Росія зазнає поразки, "Акелла, що остаточно промахнувся":

  • може закінчити, як Павло І (він був вбитий придворними під час змови);
  • чи його чекає доля ексочільника Югославії Мілошевича, який був засуджений Гаазьким трибуналом і закінчив життя в тюремній камері, у нього стався серцевий напад.

"Але варіант з Хуссейном вірогідніший. Варіант з Каддафі теж не виключений (іракський диктатор Саддам Гуссейн був повішений, а лівійського диктатора Каддафі розтерзав натовп. — Ред.)", — підсумував Стрєлков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що терорист Гіркін відзначив сумну картинку для РФ на всьому фронті. Гіркін вкотре назвав бездарним російське військове керівництво та похвалив українську армію.