The Times має відомості, що РФ може відрізати країни Балтії від НАТО за 2 години.

Росія може реалізувати свій план за допомогою мігрантів, які стоять на кордоні Білорусі з Польщею

Російській армії може знадобитися лише кілька годин для того, щоб вирішити завдання та "відокремити" країни Балтії від НАТО. Росія може використати людський фактор, задіявши мігрантів, які перебувають на кордоні Білорусі з Польщею. Як інформує портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання The Times.

Посилаючись на джерела в Україні та Альянсі, видання зазначає, що мігранти можуть бути використані Москвою для того, щоб взяти під контроль Сувалкський коридор – загальною протяжністю майже 100-кілометрового кордону Польщі та Литви. Це та територія, яка фактично з'єднує Литву, Латвію та Естонію з основною частиною Євросоюзу.

The Times зазначає, що Кремль може задіяти мігрантів для дестабілізації ситуації. Російські військові можуть втрутитися у ситуацію, пояснюючи це тим, що йде утиск мирних громадян. Якщо план Росії спрацює і вдасться взяти під контроль Сувалкський коридор, то Калінінграді російська армія зможе об'єднати свої сили з білоруськими військовими.

ЗМІ, посилаючись на джерела, заявляє, що на таку спецоперацію Москві може знадобитися до двох годин.

Дипломат однієї з країн Східної Європи зазначив, що Путін може використати людей, які розбили табори на кордоні Польщі, як справжнісінька зброя.

Читайте також на порталі "Коментарі" – міністр оборони України Олексій Резніков хоче, щоб російські військові побачили поблизу свого кордону в Україні прапори США, Канади та Великої Британії. Він закликав уряди країн-союзників України надіслати додаткові військові контингенти в Україну.