У Держдумі істерика через резолюцію Європарламенту: Володін погрожує ядерним ударом

Володін розкрив час підльоту до Страсбурга ракети «Сармат»

Заклик Європарламенту до країн Євросоюзу дозволити Києву бити по території РФ далекобійною зброєю приведе до нової світової війні, заявив спікер Держдуми країни-агресора Росії В'ячеслав Володін.

"Росія дасть жорстку відповідь із використанням більш потужної зброї. Те, до чого закликає Європарламент, веде до світової війни з використанням ядерної зброї", - заявив він.

Крім цього, Володін заявив, що з Росії до Страсбурга підльотний час ракети "Сармат" 3 хвилини 20 секунд.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що сьогодні Європарламент підтримав резолюцію із закликом до країн блоку якнайшвидше зняти всі обмеження на удари України вглиб території Росії. Відомо, що за резолюцію проголосували 425 депутатів, проти – 131, ще 63 утрималися. У резолюції депутати Європарламенту вимагають від країн Євросоюзу зняти нинішні обмеження, які заважають Україні використовувати західні системи озброєння проти законних військових цілей у Росії. Європаралментарії звертають увагу на важливий момент, що якщо й надалі діятимуть обмеження, то це поставить Україну у становище, коли вона не зможе ефективно оборонятися. У результаті Україна буде вразливою до нападів на своє населення та інфраструктуру. Депутати Європарламенту також повторно закликали держави-члени виконати своє зобов'язання до березня 2023 року поставити Україні мільйон боєприпасів, а також натиснути на свої уряди для того, щоб прискорити постачання зброї, систем протиповітряної оборони та боєприпасів, включаючи ракети Taurus.

Також "Коментарі" розповідали , що на резолюцію Європарламенту відреагували у Радфеді РФ. Там заявили, що всі рішення Європарламенту носять рекомендаційний, але в жодному разі не обов'язковий характер. Також там порадили депутатам " сидіти спокійно і жити , доки їх ніхто не чіпає ".