У Держдумі накинулися на НАТО через українську балістичну ракету

У Держдумі заявили, що НАТО знайшло вихід, як приховано дозволити Україні бити по території РФ

Північноатлантичний альянс хоче легалізувати удари по території Росії, при цьому залишившись осторонь, заявив депутат Держдуми країни-агресора, член комітету з безпеки Михайло Шеремет.

"За створенням так званих нових українських ракет, без сумніву, стоять західні фахівці зі структур НАТО, які таким чином хочуть легалізувати удари по Росії, при цьому формально залишившись осторонь", - заявив Шеремет.

У зв'язку із цим він влаштував істерику і навіть накинувся на президента Володимира Зеленського із образами. Зокрема, депутат країни-агресора, порадив главі України "пригвинтити до ракети сідло і назавжди відлетіти на Захід, залишивши Україну у спокої та позбавивши її народ від усіх бід та сумної долі".

При цьому відомо, що напередодні президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна створила нову балістичну ракету, яка вже пройшла льотні випробування. Глава держави наголосив, що Сили оборони вже почали застосовувати абсолютно новий клас української зброї - далекобійну ракету-дрон "Паляниця". Також вже працюють й інші види дальнобійних дронів, а також морські дрони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в РФ бояться того, що Захід дозволить бити Україні територією Росії його зброєю. У зв'язку з цим у РФ навіть змінили ядерну доктрину, щоб налякати країни Заходу ядерним ударом у відповідь за такі дії. Були очікування, що такий дозвіл буде отримано під час візиту президента Володимира Зеленського до США. Але під час візиту команди президента Володимира Зеленського до США Україна не отримала однозначного дозволу на далекобійні удари західним озброєнням російською територією .