У Держдумі по-хамськи відповіли Подоляку: що сталося

У Держдумі прокоментували слова Подоляка про те, що події у Курській області посилять переговорні позиції України

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк припустив, що атака ЗСУ на Курську область нібито позитивно вплине на потенційні мирні переговори, які можуть відбутися між Україною та РФ, і зміцнить позиції Києва. Він вважає, що будь-які компроміси Москва сприймає як слабкість. За його словами, посилення переговорних позицій України слід досягти підвищенням ціни війни.

На таку заяву відреагував перший заступник голови комітету Держдуми РФ з питань оборони Андрій Красов. Він заявив, що слова з Києва про те, що метою атаки ЗСУ у Курській області є спроба посилити позиції України на потенційних переговорах, не є аргументом для Москви. Більше того, на його думку, ЗС РФ продовжать виконувати поставлені завдання.

Красов наголосив, що Росію не вдасться злякати. За його словами, ЗС РФ виконує завдання, які поставив диктатор Володимир Путін, "звільняючи російські землі" від "нацистської чуми".

Парламентарій країни-агресора навіть висловив упевненість, що в Курській області ЗСУ будуть розбиті, а земля "буде очищена від цієї скверни, яка намагалася воювати з мирним населенням".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Михайло Подоляк заявив про те, що з обуття в Курській чи Білгородській областях дають можливість поставити певний лабораторний експеримент. За його словами, про звільнених росіян можуть виходити з квітами назустріч антипутинським танкам.

Крім того, Подоляк заявив , що такі операції України, як та, що зараз проходить у Курській області РФ, позитивно вплинуть на можливі переговори з Росією.