У Держдумі повідомили, на якому етапі знаходиться "спеціальна військова операція"

У Держдумі заявили, що «СВО» в Україні йде до плавного завершення

У Держдумі терористичної Росії відреагували на слова президента Володимира Зеленського про те, що Україна разом із союзниками має намір примусити РФ до миру. На думку російського депутата Олексія Чепи, такі заяви нібито пов'язані із ситуацією на фронті.

"Ми чудово розуміємо, як розвивається ситуація. Ми її контролюємо. Йде плавне завершення "СВО" відповідно до тих завдань, які поставив президент Росії", — заявив Чепа.

За словами депутата Держдуми країни-агресора, запропоновані в плані перемоги заходи Зеленський запропонував направити проти Росії, щоб змусити Москву піти на переговори. Чепа каже, що саме в цьому і головний задум президента Володимира Зеленського.

При цьому російський депутат заявив, що пропозиції українського лідера нібито звучать на тлі того, що "фронт ЗСУ сипеться на всій лінії зіткнення", а Захід втомився підтримувати Київ.

Крім того, як заявив Чепа, Сполучені Штати побоюються витка ескалації, який може призвести до "невиправних наслідків".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді план перемоги України. Під час презентації він заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін збожеволів і сам добровільно не закінчить війну, тому його до таких дій потрібно змусити. Примушувати, на думку Зеленського, Путіна має як Україна, так і Захід і в цьому допоможе його план перемоги. При цьому відомо, що план перемоги, серед іншого, передбачає членство України в НАТО, а також дозвіл ЗСУ використовувати західну зброю для ударів по території Росії.