У Держдумі розповіли, що зараз робить Суровікін

Суровікін нібито "відпочиває після війни"

У російській Думі стверджують, що колишнього командувача Повітряно-космічними силами Сергія Суровікіна прилаштували на нову "непогану посаду в СНД". Про це заявив виданню "Підйом" член комітету Держдуми з оборони генерал-полковник у відставці Віктор Заварзін

Пояснюючи зникнення імені Суровікіна зі списку головнокомандувачів Збройних Сил на сайті Міноборони, він заяйвив, що "нічого страшного" не відбувається просто Суровікін зараз "відпочиває після війни".

"Він воював добре, пройшла ситуація. Я знаю те ж, що й ви, що знайшли йому іншу посаду, змінили, виконує команди головкому його начальник штабу, а у Суровікіна інша посада, вона хороша, по СНД або як він там правильно називається. Але почекаємо, побачимо, це не головне. Людина на війні була, зараз відпочиває, напевно у відпустці ще якийсь час буде. Поживемо побачимо. Нічого страшного там не відбувається", - сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі"" писали про те, що Путін зробив із Суровікіним. Російський генерал Сергій Суровікін, якого було затримано і який знаходився, як бранець, але вдома, опісля вгамування "вагнерівського" заколоту, звільнили. Перший раз, опісля раптового зникнення, екс-військового помітили на публіці.

Про те, що цей генерал звільнений, інформує The New York Times, що посилається на інформацію, яку надали два американські чиновники та джерело, близьке до російського оборонного Міністерства.

Зокрема, за інформацією співрозмовника, наближеного до російського МО, "технічно" генерал- є чинним російським офіцером. Але в нього не буде подальших "кар’єрних перспектив". Інформацію про звільнення Суровікіна оприлюднила на своєму Telegram-каналі журналістка з РФ Ксенія Собчак. Вона виставила його свіже фото, відставний військовий разом з дружиною.