У Держдумі відреагували на наказ Зеленського деокупувати південь України

На думку депутатів країни-агресора, Україна програє всіма напрямками

Як передає портал "Коментарі", у Держдумі країни-агресора вважають "агонією" наказ президента України Володимира Зеленського про деокупацію південних областей країни. Про це заявив депутат Держдуми РФ від кримського регіону Михайло Шеремет.

Незважаючи на те, що спочатку Путіною метою так званої "військової спецоперації" в Україні називалося "звільнення народу Донбасу" та "вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей", тепер поплічники господаря Кремля заявляють про якісь права і на інші регіони України. зокрема на південь країни. Так Михайло Шеремет зазначив, що не бачить жодних шансів в української армії відвоювати "звільнені" території. Ось тільки так і незрозуміло, від кого звільнені, адже правильніше сказати захоплені та окуповані.

"Подібні накази "Ред. наказ Зеленського про деокупацію півдня" – політична агонія режиму Зеленського, яка триватиме зовсім недовго", - заявив депутат.

Шеремет заявив, що українська армія вже не має ні сил, ні коштів, щоб воювати. У Росії вважають, що ЗСУ зазнають поразки на всіх фронтах.

Зазначимо, міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що отримав наказ від Володимира Зеленського переходити до операції з деокупації тимчасово окупованих південних областей країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" – зі Слуги народу хочуть виключити друга президента. Хто ризикує втратити місце у президентській фракції та втратити партійний квиток.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на півдні ЗСУ продовжують наступати, знищили командні пункти Росгвардії: багато загиблих (ВІДЕО).