У Держдумі заявили, що Штати перейшли всі кордони та пригрозили відповіддю

У Держдумі влаштували істерику на тлі повідомлень про те, що США можуть дати дозвіл ЗСУ бити своєю зброєю вглиб Росії

У Держдумі країни-агресора відреагували на плани США дозволити Україні завдавати ударів углиб Росії далекобійною зброєю. Більше того, член комітету Держдуми з міжнародних справ Дмитро Бєлік назвав такі наміри "божевіллям". Він також традиційно заявив, що якщо таке рішення буде ухвалено, то воно точно "не залишиться без відповіді".

Бєлік заявив, що нібито Сполучені Штати загралися у "володарів світу" та одержимі бажанням світового панування. За його словами, Вашингтон нібито прагне досягнення цієї мети та використовує Україну у своїх інтересах. На думку російського депутата, Штати вже перейшли всякі кордони.

"Їх нові наміри лише підтверджують, що на адекватний і конструктивний діалог з нашою країною вони не здатні, а відносини між Москвою та Вашингтоном досягли критичної позначки", - заявив політик країни-агресора.

Бєлік вважає, що нібито до подібних рішень Сполучені Штати підштовхує ситуація, що склалася в зоні проведення "спеціальної військової операції". Він заявив, що нібито "на тлі успіху" російської армії Вашингтон йде на "шалені витівки", які матимуть серйозні наслідки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що після того, як РФ отримала балістичні ракети з Ірану, з'явилася думка, що США та Британія дозволять використовувати їхню зброю для того, щоб завдавати ударів углиб Росії. При цьому очікувалося, що, можливо, про таке рішення Держсекретар Ентоні Блінкен оголосить під час екстреного візиту до Києва, але цього не сталося. За інформацією західних ЗМІ, така позиція дуже розчарувала президента Зеленського.