Головна Новини Світ Росія У Кремлі переконані, що "нормандська четвірка" зустрінеться не скоро
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі переконані, що "нормандська четвірка" зустрінеться не скоро

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заперечує участь Володимира Путіна в переговорах про дату зустрічі в Берліні

21 липня 2020, 16:55
Поділіться публікацією:

Офіційна Москва заявила, що президент Росії Володимир Путін не бере участь у переговорах про участь у нормандському саміті, який на цей раз повинен пройти в столиці Німеччини. Про це передає агентство "РБК", посилаючись на повідомлення прес-служби російського гаранта в особі Дмитра Пєскова.

У Кремлі переконані, що "нормандська четвірка" зустрінеться не скоро

За його словами, робочий графік Путіна не включає обговорення з трьома іншими учасниками норманда можливу дату зустрічі.

"Поки в його планах цього немає", — підсумував прес-секретар Путіна, відповідаючи журналістам, додавши, що Росія не бачить передумов для чергового норманда.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський заявив, що німецький і французький колеги по нормандскому саміту вже погодили дату найближчої зустрічі, і найближчим часом очікується відповідь від російської сторони.

"Думаю, всі розуміють, як для нас важливо зустрічатися в цьому форматі. Тому ми найближчим часом чекаємо дату нормандської зустрічі", — зауважив Зеленський.

У свою чергу, Росія неодноразово гальмувала процес для наближення майбутньої зустрічі, оскільки вважає, що немає прогресу в дотриманні Мінських домовленостей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини