У Кремлі повідомили, чи допомагатимуть Ірану розслідувати загибель їхнього президента

Кремлівський диктатор Володимир Путін уночі провів екстрену зустріч із послом Ірану в РФ. Як повідомив Дмитро Пєсков, поки Москва не допомагатиме розслідувати причини аварії вертольота, оскільки Тегеран про це не просив

У ніч на понеділок кремлівський диктатор Володимир Путін провів екстрену зустріч із послом Ірану в Росії і негайно дав низку доручень міністру оборони та голові МНС, заявив речник Дмитро Пєсков.

За його словами, така зустріч була викликана інформацією про катастрофу вертольота та смерть президента Ірану Ібрагіма Раїсі.

"Ви знаєте, що напередодні пізно ввечері, фактично ближче до півночі, коли почала надходити тривожна інформація з Тегерана, президент запросив до себе посла Ірану в Москві, і в присутності міністра оборони Росії, міністра з надзвичайних ситуацій, радника президента відбулася розмова, де президент , вислухавши посла, одразу дав оперативні команди главам згаданих відомств",
- сказав Пєсков.

При цьому спікер кремлівського диктатора повідомив, що влада Ірану не просили у російських спецслужб допомоги у розслідуванні причин падіння вертольота з Раїсі.

"Жодних сигналів з цього приводу від наших іранських друзів не надходило",
- сказав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що гелікоптер з президентом Ірану Раїсі на борту зазнав аварії в гірській місцевості при сильному тумані на північному заході Ірану, неподалік кордону з Азербайджаном. На борту також перебував глава МЗС Ірану Хосейн Амір Абдоллахіан.

До останнього не було інформації про те, чи вижив Раїсі в авіакатастрофі чи ні. І лише у понеділок, 20 травня, в Ірані офіційно підтвердили інформацію про загибель їхнього президента.

При цьому аналітики вважають, що в Ірані після смерті Раїсі поки що нічого не зміниться . Обов'язки президента після смерті Раїсі почав виконувати Мухаммед Мохбар, який є жорстким прихильником Росії .