У Кремлі розповіли, що для України стане "початком кінця"

Російські політики впевнені, що існування України наблизиться до завершення, якщо Київ «зважиться на ескалацію конфлікту»

Загострення поблизу лінії розмежування на окупованому Донбасі вже кілька тижнів турбує безліч українців. Непідробну зацікавленість демонструють і в Кремлі, при цьому заперечуючи присутність російських військових в ОРДЛО. Заступник керівника президентської адміністрації Путіна Дмитро Козак навіть напророкував Україні "початок кінця", повідомляють "РИА Новости".

За словами чиновника, якщо в Києві вирішать активізувати дії української армії в Донецькій і Луганській областях, це призведе до неминучого краху нашої держави. Будь-яке загострення боїв на Донбасі з боку ВСУ, стверджує Козак, стане "самострілом" для України.

Також російський політик підкреслює, що до розпаду України призведе і її ймовірний вступ до Північноатлантичного Альянсу. Дмитро Козак вважає, що представники НАТО не ризикнуть втручатися в ситуацію на Донбасі, адже це "нелогічно".

Варто зазначити, що перед цим Козак припустив ймовірне офіційне втручання російської армії у конфлікт на Донбасі. Як запевняє чиновник, усе залежить від рішень української влади, а також того, "чи змусять РФ стати на захист" східної України. Згадки європейського міста Сребрениці у виступі Козака, вочевидь, є черговою спробою звинуватити ВСУ у "звірствах" щодо жителів Донбасу.

Одночасно з цим політик впевнений, що поки бойовикам, які протистоять українським бійцям, російська допомога не потрібна.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, в якому саме регіоні неподалік українського кордону розташувалися представники армії РФ. Подробиці про розслідування незалежних експертів шукайте в нашій публікації.

Також ви можете дізнатися, за яких обставин Володимир Путін може покинути найвищий пост в російському уряді.