У Кремлі відреагували на план перемоги Зеленського, який він повіз до Штатів

У Росії відмовилися коментувати план перемоги України над РФ

У Кремлі відмовилися коментувати повідомлення про плани президента Володимира Зеленського представити у США свій "план перемоги" над Росією. При цьому речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков пообіцяв, що якщо з цього приводу з'явиться офіційна інформація, то в Кремлі її вивчать.

"Якщо і коли з офіційних джерел з'являтиметься якась інформація, ми, звичайно, її уважно вивчимо", - сказав Пєсков.

Він пояснив, що в Кремлі не вважають за можливе аналізувати план Зеленського, спираючись на повідомлення ЗМІ.

"Поки що дуже багато різної, в тому числі, суперечливої та недостовірної інформації. Ми до цього ставимося дуже стримано", - додав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Україні написали план перемоги у війні з Росією. Очікується, що цей план президент Володимир Зеленський представить під час візиту до США. Президент уже розповів, що першим план перемоги побачить президент США Джо Байден. Потім його представлять Конгресу, а також кандидатам у президенти Камаді Гарріс та Дональд Трампу.

Зеленський розраховує, що США допоможуть Україні втілити план перемоги в життя. Якщо Вашингтон відмовиться, то на Україну чекає дуже тривала війна і багато жертв серед українців, заявив глава держави.

Водночас, достеменно невідомо, що саме передбачає план перемоги, крім того, що США мають надати Україні зброю та дозволити удари углиб Росії.

При цьому західні ЗМІ стверджують , що план перемоги президента України Володимира Зеленського, який він представить президенту США Джо Байдену, не передбачає швидкий вступ України до НАТО, але є пропозиція створити аналог п'ятої статті альянсу.