У Кремлі відреагували на пропозицію завершити війну за "корейським сценарієм"

У Кремлі відреагували на заяву президента Сербії, який припустив, що війну в Україні буде завершено за корейським сценарієм

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував слова президента Сербії Олександра Вучича про те, що війну в Україні буде завершено за корейським сценарієм. Зокрема, Пєсков заявив, що Москва виходить із того, що "спеціальна військова операція" РФ в Україні має закінчитися досягненням усіх поставлених цілей.

"Зрозуміло, всі політики, досвідчені політики, знаючі політики можуть мати свої точки зору на конфлікт навколо України. Ми виходимо з того, що "спеціальна військова операція" має закінчитись досягненням усіх поставлених цілей, – заявив Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Президент Сербії Олександр Вучич припустив, що війна в Україні може завершитися за так званим "корейським сценарієм", коли після завершення активних бойових дій конфлікт залишиться невирішеним на довгі роки. Саме тому , сказав Вучич, боротьба буде за кожне село і кожне місто, і вона ставатиме все більш жорстокою і дедалі сильнішою. Буде досягнуто "корейський сценарій", і потім це триватиме 10, 20, 30, 50 років без остаточного рішення. Так само, як колись було поділено Північну та Південну Корею — колись єдину країну , заявив президент Сербії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що у світі знову порушують тему "заморозки" війни в Україні. Серед іншого пропонують і так званий "корейський сценарій", коли бойові дії припинені, але мирний договір не підписаний. За "корейського сценарію" обидві ворогуючі сторони виснажені настільки, що вже не можуть проводити жодних бойових дій.