У Кремлі відреагували на скандальні твіти Маска

Медведєв назвав Ілона Маска молодцем за твіти про Україну

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв похвалив голову "Tesla" Ілона Маска за повідомлення у Twitter, де той запропонував закінчити війну в Україні шляхом поступок з боку Києва. Медведєв назвав Маска молодцем і в той же час дорікнув, що той раніше розшифрувався. Як передає портал "Коментарі", про це Дмитро Медведєв написав у себе в Telegram.

"Маск молодець, однак. Гідний на присвоєння позачергового офіцерського звання. Щоправда, рано розшифрувався Юстас. Наступну посаду видасть щось на кшталт "Ukraine is an artificial state" ("Україна - штучна держава" - Ред.)", - написав Медведєв.

Для уточнення Медведєв використав фразу "Юстас - Алексу" - з телефільму "Сімнадцять миттєвостей весни". "Юстас" - оперативний псевдонім полковника Ісаєва (Штірліца).

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Зеленського розповіли, як очищатимуть Крим від колаборантів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у своєму зверненні до українського народу президент Володимир Зеленський розповів про візит голови свого Офісу – Андрія Єрмака – на завод турецької компанії "Baykar", яка проводить Байратари. У Туреччині відбувся спуск на воду корвету класу Ada "Гетьман Іван Мазепа" ВМС України, відбулися зустрічі Єрмака з радниками президентів Туреччини та США. Які висновки можна зробити з того, що відбувається? Чи слід вважати, що Туреччина охолоне до Росії після того, як та пішла на відкриту анексію українських територій та новий виток конфлікту? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.