У Кремлі вiдреагували на визнання Time Зеленського людиною року

В Москві бачать у цьому вияв русофобії

У Путіна прокоментували рішення видання Time, яке назвало українського президента Володимира Зеленського людиною року. Кремль назвав критерії вибору ЗМІ "зашорними". Відповідну заяву зробив прессекретар російського президента Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМІ.

За словами Пєскова, критерії такого вибору мають зашорений характер. Окрім цього, він розгледів у цьому вияв русофобії.

"Ми бачимо, що редакційна лінія видання не виходить за межі загальноєвропейського мейнстриму, який носить абсолютно зашорений, антиросійський і шалено-русофобський характер", - заявив речник Кремля.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Зеленського назвали переломну дату у війні. У повномасштабній війні, яку веде Росія на території України, докорінний перелом, швидше за все, настане у лютому-березні 2023 року. Таку заяву в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live" висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Чиновник прогнозує, що проблеми, що почалися у Кремля, тільки посилюватимуться. Окупанти усвідомлюють, що суттєво поступаються у гонці потенціалів. Радник голови ОП підкреслив, що РФ вже вигрібає останні ресурси і просить зброю навіть у Північної Кореї, а також має серйозні проблеми з ракетами, які намагається купити в Ірану і доставити через Каспійське море. Крім того, вважає Олексій Арестович, нічого хорошого не вийде з ідеєю знову запустити мобілізацію. Це вже частково розуміють у Кремлі. Тому вся ця історія "квиток – в один кінець". Якщо все триватиме так само, як зараз, то в лютому-березні настане корінний перелом.