У Кремлі відреагували на зустріч Зеленського з Байденом

Представник адміністрації президента Росії Дмитрій Пєсков прокоментував візит Зеленського до США та його зустріч з президентом Джо Байденом.

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на візит президента України Володимира Зеленського до США, де він зустрівся з Джо Байденом. За словами Пєскова це не вплине війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ,

Представник адміністрації президента РФ Дмитрій Пєсков під час щоденного брифінгу прокоментував зустріч президентів США та України. На думку Кремля це не змінить ситуацію у війні в Україні.

"Підсумки зустрічі Байдена та Зеленського не зможуть змінити ситуацію на полі бою та хід просування спецоперації. Вкачені в Україну десятки мільярдів доларів не допомогли їй, нові десятки мільярдів приречені на таке ж фіаско", - заявив Пєсков.

Речник Кремля вважає, що український контрнаступ не виправдав очікувань, що й показує падіння допомоги з боку союзників України.

"Неуспіхи України ведуть до розгойдування авторитету влади в цій країні, це видно неозброєним оком", - говорить Пєсков.

Попри заяви Пєскова міністр оборони США Ллойд Остін пояснив, що Сполучені Штати будуть підтримувати Україну, а Путін помиляється, якщо вірить у можливість дочекатись ситуації, коли Київ перестане отримувати допомогу від Америки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про радника голови Офісу президента Михайла Подоляка, який розповів, що буде з Україною без допомоги США.

Також "Коментарі" писали про віцепрем'єрку Ірину Верещук, яка повідомила, чи має Україна запасний план на випадок, якщо Сполучені Штати не зможуть ухвалити рішення про виділення допомоги.